Contact

Met het openbaar vervoer is deze locatie te bereiken:

  • Aan het station Gent-Sint-Pieters neemt u tram 1 richting Evergem. U stapt af op de halte Gravensteen. Nu neemt u de Kraanlei  en na 200m neemt u de eerste straat rechts naar de Zuivelbrugstraat. Hier gaat u rechtdoor en belandt u op de Vrijdagmarkt. Op het plein gaat u links naar het Bond Moyson-gebouw (zie de route en foto). 
  • Aan het station Gent-Dampoort volgt u de grote rotonde in wijzerszin. U steekt de kleine stadsring over, slaat linksaf de Hagelandkaai of Dampoortstraat in en wandelt verder langsheen het water tot de grote brug over de Schelde die u vervolgens oversteekt. Daar volgt u de straat Steendam tot aan de rotonde aan de kerk Sint-Jacobs. Op de rotonde neemt u de derde straat rechts de "Wijzemanstraat". Deze straat gaat u in tot aan de Vrijdagmarkt. Op het plein gaat u rechts naar het Bond-Moysongebouw (route en foto).   

Met de auto is deze locatie te bereiken: 

  • Komende van de E40 uit de richting van Brussel of Oostende of de E17 uit de richting van Antwerpen of Kortrijk, neemt u de afrit Gent-Centrum. U volgt de stadinwaartse viaduct tot op het einde en vervolgt uw route rechtdoor tot op het Woodrow Wilsonplein (‘Zuid’). Hier slaat u rechtsaf de Zuidstationstraat in, rijdt vervolgens driekwart rond het Sint Annaplein en slaat vervolgens rechtsaf de Keizer Karelstraat in. Deze blijft u volgen tot aan de kerk Sint-Jacobs. Hier volgt u links de wegwijzer naar de parking Vrijdagmarkt en u parkeert zich in deze ondergrondse parking. Als u de parking uitkomt, gaat u naar het Bond Moyson-gebouw (route, routedetailen foto).

Afdeling Mobiliteit en Ruimtelijke Planning
Vrijdagmarkt 10/301
B-9000 Gent  
België

   
Tel: 09 331.32.51
Fax: 09 331.32.69  
E-mail: amrp@ugent.be