Interdisciplinaire uitwisseling

AMRP werkt samen met verschillende vooraanstaande hoogleraren uit de andere faculteiten van de Universiteit Gent, andere universiteiten en instellingen binnen en buiten Vlaanderen. Ook de professoren van AMRP geven elders les, bijvoorbeeld:

Prof. dr. ir. Luuk Boelens

Prof. ir. Dirk Lauwers

  • geeft les aan het Instituut voor Permanente Vorming van de Universiteit Gent, nl. de opleiding 'Verkeersveiligheidsauditor'. In het eerste deel wordt een stevige theoretische basis gegeven, terwijl in het tweede deel de eigenlijke auditprocedure aan bod komt en hoe deze moet uitgevoerd worden. De praktijkgerichte aanpak staat hierbij voorop: studiebezoek, praktijkoefeningen, toelichting van diverse praktische cases, ... In het derde deel, dat voorbehouden is voor diegenen die het getuigschrift willen behalen, wordt onder begeleiding een verkeersveiligheidsaudit in oefeningvorm uitgewerkt.  Dit programma laat toe een getuigschrift van de Universiteit Gent te behalen. Het getuigschrift van deze opleiding is één van de noodzakelijke voorwaarden voor de certificatie als verkeersveiligheidsauditor door de Vlaamse Overheid. Op deze link vindt u meer informatie.

ir. Giuseppe Pace

  • Werkt mee aan de cursus "RailNewcastle",een trein opleiding in Newcastle upon Tyne, Verenigd Koninkrijk, wat deel uitmaakt van de  ERASMUS SUB-programme.  Deze cursus heeft als doel:
    • Om de kwaliteit en de kennis te verhogen over de basis mobiliteit in Europa. 
    • Om de kwaliteit  en veelzijdige samenwerking tussen universiteiten te verhogen in Europa.

    Op deze link vindt u meer informatie